Nieuwe poster Marvel-serie 'Secret Invasion' belooft onheilspellend plot

Valt Nick Fury wel te vertrouwen in de nieuwe serie op Disney+?

Mitchell van Vuren, 21-06-2023 16:14

Vlak voor het debuut van de Marvel-serie Secret Invasion werd door de makers de nieuwe poster uitgebracht. Het kondigt een onheilspellende serie aan, die niet geheel volgens de normale regels van Marvel lijkt te willen spelen.
Op het officiële account van de serie op Twitter werd de poster gedeeld. Op de afbeelding is Nick Fury te zien, gespeeld door Samuel L. Jackson, in het silhouet van een gedaanteverwisselende Skrull. Hij is omringd door een document met doorgestreepte regels met een cryptische boodschap erin.

Plot

De synopsis van de serie luidt: "In het hedendaagse MCU ontdekt Fury een clandestiene invasie van de aarde door een factie van gedaanteverwisselende Skrulls."


De synopsis gaat verder: "Fury sluit zich aan bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf heeft opgebouwd op aarde. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te verijdelen en de mensheid te redden."

Team

In de serie vormt Jackson een team, samen met Captain Marvel's Ben Mendelsohn, die terugkeert als de pseudo-leider van de Skrulls, Talos. Daarnaast zie je de nieuwkomers Kingsley Ben-Adir als de antagonist Gravik, Oscarwinnares Olivia Colman als MI6-agent Sonya Falsworth en Emilia Clarke als Talos' volwassen dochter G'iah.


Op 21 juni zie je Secret Invasion bij Disney+.
Lees meer over: secret invasion, marvel, mcu, nick fury, samuel l jackson, skrulls, poster

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader