search
Deze films en series moet je zien voorafgaand aan 'Secret Invasion' op Disney+
Series / Nieuws

Deze films en series moet je zien voorafgaand aan 'Secret Invasion' op Disney+

Als je deze Marvel-producties hebt gezien ben je helemaal klaar voor 'Secret Invasion'.

Voor Marvel-fans is het moment dan eindelijk aangebroken: sinds 21 juni staat de eerste episode van de nieuwe Marvel-serie Secret Invasion op Disney+.

Secret Invasion is verre van de eerste Marvel-productie, en de hoofdpersonages verschenen dan ook al eerder in andere films of series. Als je de volgende producties hebt gezien, ben je helemaal klaar voor de invasie.

Captain America


In de tweede Captain America-film, The Winter Soldier, is er een belangrijke rol weggelegd voor Nick Fury en de ondergang van zijn organisatie S.H.I.E.L.D. In Secret Invasion zal Fury ook weer een hoofdrol spelen.

De volgende Captain America-film, Civil War introduceert Everett Ross, de CIA-agent gespeeld door Martin Freeman. Ross zie je later ook nog in actie in beide Black Panther-films.

The Avengers


Nick Fury (Samuel L. Jackson) zien we eigenlijk al in de eerste Iron Man-film, maar in het tweede deel heeft hij voor het eerst een grotere rol. Natuurlijk verscheen hij later in een vracht andere films, waaronder alle Avengers-delen.

Het eerste deel van de Avengers-film is daarnaast ook belangrijk omdat Cobie Smulders daarin verschijnt als Nick Fury's rechterhand, Maria Hill. In Secret Invasion zal agent Hill een belangrijke rol spelen.



De eerste episode van Marvel's Secret Invasion kun je nu bekijken op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen