search
Nieuwe trailer laatste seizoen 'High School Musical: The Musical: The Series' nu te zien
Series / Trailer

Nieuwe trailer laatste seizoen 'High School Musical: The Musical: The Series' nu te zien

Het laatste seizoen van 'High School Musical: The Musical: The Series' komt er nu echt aan en de eerste trailer is zojuist gedropt.

De teaser trailer voor het vierde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is zojuist gedropt en geeft alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

De serie was meteen een hit op Disney+ en het aankomende seizoen is binnenkort ook beschikbaar om te streamen. Het laatste seizoen bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 9 augustus te zien op de streamingdienst.

Teaser trailer


In de trailer krijgen we al een glimp te zien van zowel opwindende als emotionele momenten in het laatste seizoen. Bekijk de teaser trailer hieronder.



Alle personages keren voor de laatste keer terug naar East High voor hun afstudeerjaar, maar tot hun verbazing ontdekken ze dat de school wordt gebruikt als set voor de langverwachte film High School Musical 4: The Reunion en dat ze allemaal als figuranten meespelen in de film.

Bekende gezichten


Daarnaast kunnen we ook een aantal acteurs uit de oorspronkelijke High School Musical-films verwachten in de serie.

In de trailer zien we namelijk dat Corbin Bleu, Monique Coleman, Lucas Grabeel, Bart Johnson, Alyson Reed en Kaycee Stroh allemaal terugkeren voor een rol.



Stream het laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series vanaf 9 augustus op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen