search
'Secret Invasion' komt gelijk met schokkend einde aflevering 1: kijkers zijn overrompeld
Series / Nieuws

'Secret Invasion' komt gelijk met schokkend einde aflevering 1: kijkers zijn overrompeld

De schokkende aflevering heeft direct een schare aan geschokte fans om zich heen verzameld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste aflevering van Marvel's Secret Invasion sloeg direct in als een bom. In ieder geval, als we Twitter mogen geloven. Meerdere fans spraken zich overrompeld uit over wat er in de aflevering gebeurt.

Op 21 juni kwam de eerste aflevering uit van de nieuwe serie op Disney+, waarin Nick Fury het op moet nemen tegen de buitenaardse Skrulls.

Eerste aflevering


Dat er een hoop actie en drama aan te pas zou komen, viel te verwachten. Ook de terugkeer van enkele bekende gezichten was weinig verbazend.



Wat echter wel vele fans choqueerde, was de dood van het legendarische personage Maria Hill, gespeeld door Cobie Smulders. De rechterhand van Fury legt al direct in de eerste aflevering het loodje wanneer ze het, samen met Fury en Talos, moet opnemen tegen de schurk Gravik.

Dood


Op Twitter spraken meerdere fans zich uit over het verlies van Hill. Hieronder kan je enkele spraakmakende voorbeelden vinden.






Het is duidelijk dat Secret Invasion duisterder zal worden dan de meeste superheldenprojecten van Marvel. Op 28 juni zal de tweede aflevering uitkomen bij Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen