search
Nieuwe casting Linda Hamilton in 'Stranger Things' verbreekt de langlopende belofte van Duffer Broers
Series / Nieuws

Nieuwe casting Linda Hamilton in 'Stranger Things' verbreekt de langlopende belofte van Duffer Broers

De Duffer Broers verbreken hun belofte over nieuwe personages met de nieuwe casting van Linda Hamilton.

Ondertussen weet bijna elke Stranger Things fan wel dat Linda Hamilton zich bij de cast van seizoen 5 heeft gevoegd. Hoewel de actrice een sci-fi legende is, breekt ze wel de langlopende belofte van de Duffer Broers in seizoen 5.

De casting van Terminator-actrice Linda Hamilton is de eerste castingaankondiging voor het laatste seizoen. Fans zijn echter heel verbaasd over deze aankondiging na hun kritiek op seizoen 4.

Kritiek op seizoen 4


De kritiek op seizoen 4 was namelijk dat er te veel nieuwe personages werden geïntroduceerd. Hierdoor was er minder tijd om op de originele personages te concentreren.

Enkele originele personages zoals Jonathan Byers werden zelfs gedegradeerd tot een minder belangrijk ondersteunend personage.



De verbroken belofte


De Duffer Broers hebben dan ook een belofte gemaakt om in seizoen 5 geen nieuwe personages meer toe te voegen. Deze belofte hebben ze met de casting van Linda Hamilton echter gebroken.

Hamilton is echter niet de enige acteur die deze belofte zal doorbreken, Netflix heeft laten doorschemeren dat er nog meer nieuwe personages zullen volgen.

Bekijk hieronder de aankondiging en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen