search
Netflix heeft met zijn nieuwste actiefilm een enorme hit te pakken
Series / Nieuws

Netflix heeft met zijn nieuwste actiefilm een enorme hit te pakken

'Extraction 2' is net als het eerste deel een groot succes voor de streamingsdienst.

Na lang wachten ging vorige week dan eindelijk het vervolg op de actiefilm Extraction uit 2020 in première op Netlix. De eerste film was een enorm succes voor de streamingsdienst, en de sequel doet dat nog eens dunnetjes over.

In Extraction 2 blijkt dat hoofdpersonages Tyler Rake, gespeeld door acteur Chris Hemsworth, het spektakel uit de eerste film overleefd heeft. Al snel krijgt hij een nieuwe missie.

Gijzeling


In Extraction 2 moet Rake een familie bevrijden die gevangen genomen is door een Georgische gangster. Om dat klaar te spelen moet hij infiltreren in een van de meeste gevaarlijke gevangenissen in de wereld.

De film heeft het beste openingsweekeinde van alle Netflix-films uit 2023, zelfs in vergelijking met The Mother met Jennifer Lopez. In de eerste drie dagen werd de actiefilm ruim 40 miljoen keer bekeken.

The Gray Man


Met die cijfers evenaart Extraction 2 bijvoorbeeld The Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans van vorig jaar, en overtreft het de film Glass Onion: A Knives Out Mystery met Daniel Craig.Tijdens een fan-evenement in Brazilie liet acteur Chris Hemsworth weten dat een derde deel van Extraction momenteel al in ontwikkeling is. Extraction 2 is nu te zien op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen