search
Keert deze grote schurk terug in 'The Mandalorian' seizoen 4?

Keert deze grote schurk terug in 'The Mandalorian' seizoen 4?

De acteur die de schurk speelt laat los wat hij weet over de eventuele terugkeer.

Zilko Tarici
In het derde seizoen van The Mandalorian, dat eerder dit jaar verscheen op Disney+, zagen we waartoe schurk Moff Gideon in staat was om zo machtig mogelijk te worden.

Dit hield onder andere in het bemachtigen van beskar om zichzelf en zijn troepen te pantseren en klonen te maken van zichzelf.

Niet veel wijzer


Giancarlo Esposito, die het personage met veel verve speelt in de serie, heeft nu met The Wrap gesproken over zijn mogelijke terugkeer in seizoen 4. Het antwoord is enerzijds teleurstellend, maar het enthousiasme van de acteur maakt veel goed.

Aldus Esposito:

"Ik weet helemaal niks over seizoen 4. Bedenker Jon Favreau heeft me in elk geval nog niks laten weten. Veel fans denken dat de Gideon die om leven kwam een kloon was.

En wie weet is dat ook zo. Ik vertrouw dat Jon weet waar hij mee bezig is. Ik zou het tof vinden om dood te blijven gaan en telkens weer terug te keren. Dat zou mijn favoriete ding ooit zijn. Ik sta in elk geval open voor alles."

Meer Mando?


Disney heeft overigens nog niks officieel bevestigd over een vierde seizoen van The Mandalorian, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat de serie al aan zijn einde is gekomen.Fans zijn ondertussen aardig te spreken over Gideon, en Esposito heeft een behoorlijke passie voor de rol. De acteur liet ook vallen wat de rol zo interessant voor hem maakte:

"Ik vond Moff Gideon een mooie rol om meerdere redenen. Ten eerste houdt hij chaos in bedwang als geen ander. Daarnaast is hij erg slim en weet hij alles. En dan heeft hij ook nog bepaalde gaven."Aanbevolen artikelen