search
Netflix brengt Zuid-Afrikaanse undercover actiefilm naar de dienst
Films / Nieuws

Netflix brengt Zuid-Afrikaanse undercover actiefilm naar de dienst

Vanaf aanstaande vrijdag stream je 'iNumber Number: Jozi Gold' bij Netflix. De dienst hoopt met deze Zuid-Afrikaanse actiefilm weer een groot succes in de wacht te slepen.

Netflix weet op dit moment met actiefilms erg goed te scoren bij de kijkers. Heeft Netflix met iNumber Number: Jozi Gold een volgend kijkcijferkanon te pakken? Kijk de film vanaf vrijdag 23 juni bij de dienst.

Na het succes van de van oorsprong Franse film AKA en Blood & Gold van Duitse komaf, neemt Netflix ons deze keer mee naar Zuid-Afrika.

Synopsis


In de criminele onderwereld van Johannesburg, Zuid-Afrika, krijgt een afgematte undercoveragent de opdracht om de grootste historische goudroof in de Afrikaanse geschiedenis op te lossen.



Zal deze undercoveragent zich aan de wet houden? Of zal hij zich aan de andere kant aansluiten en een gedurfde overvalploeg helpen slagen?

Regie en cast


De film is geregisseerd door Donovan Marsh, hij is onder meer te kennen van de films Dollar$ + White Pipes, Hunter Killers en I Am All Girls.



In de film zijn rollen weggelegd voor Deon Lotz, Noxolo Dlamini, Fana Moekana en Presley Chweneyagae.

Op Netflix


Het is vanaf vrijdag mogelijk om de film te streamen bij de dienst. Voeg hem toe aan je watchlist als je van een goede actiefilm houdt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen