search
Succesvolle miniserie krijgt onverwacht een tweede seizoen met 'The Last of Us'-acteur
Series / Nieuws

Succesvolle miniserie krijgt onverwacht een tweede seizoen met 'The Last of Us'-acteur

Net zoals een eerdere bestseller van deze auteur komt er onverwachts een vervolg.

De Australische schrijfster Liane Moriarty heeft met Nine Perfect Strangers een nieuw succes te pakken. Net zoals destijds met Big Little Lies was er in eerste instantie sprake van een miniserie.

De geheimzinnige Masha (Nicole Kidman) nodigt negen gasten uit in haar luxe resort Tranquillum House in Californië. De gasten kennen elkaar niet en verwachten een beetje tot zichzelf te kunnen komen, maar het omgekeerde blijkt het geval.

Paddo's in het eten


Zo krijgen zij van Masha te horen dat er psylocibine in hun eten is gedaan, oftewel paddo's. De tien dagen die de gasten in Masha's resort doorbrengen brengen hun diepste geheimen boven. Aangezien de miniserie een afgerond verhaal vormde, zal het tweede seizoen negen nieuwe gasten introduceren.

Deze aanpak doet denken aan The White Lotus, waarbij in het tweede seizoen overwegend nieuwe personages geïntroduceerd werden. Het nieuwe seizoen van Nine Perfect Strangers speelt zich af in de Zwitserse Alpen en Nicole Kidman keert terug als Masha. Verder bericht TVLine dat Murray Bartlett, die bekend is als Frank in The Last of Us, Liv Ullmann, Aras Aydin en Dolly De Leon waarschijnlijk de nieuwste bezoekers zijn van Masha's bijzondere resort.

Kijk Nine Perfect Strangers op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen