search
Dit is wanneer Liam Hemsworth in 'The Witcher' Henry Cavill vervangt als Geralt of Rivia
Series / Nieuws

Dit is wanneer Liam Hemsworth in 'The Witcher' Henry Cavill vervangt als Geralt of Rivia

Voorlopig kunnen fans nog genieten van de oude vertrouwde Cavill als de titelheld.

Het laatste seizoen van The Witcher met Henry Cavill als het hoofdpersonage Geralt van Rivia is aanstaande. In volgende seizoenen zal acteur Liam Hemsworth de rol overnemen, maar wanneer precies zal dat plaatsvinden?

Het zal voor fans even wennen zijn als ze volgend seizoen een compleet andere Geralt zien in de persoon van Hemsworth. Het is nooit precies duidelijk wanneer een seizoen verschijnt op Netflix, maar het volgende is wel alvast bekend.

Nog even wachten


Wat op te merken is aan de verschijningsdata van The Witcher-seizoenen is dat ze vrij consistent zijn. Tot zover zit er ongeveer twee jaar tussen het uitkomen van seizoenen dus het is niet moeilijk aan te nemen wanneer seizoen vier verschijnt.

We kunnen dus hoogstwaarschijnlijk Hemsworth als Geralt verwachten in de zomer van 2025. Het aankomende derde seizoen wordt in twee delen gepresenteerd, maar of dat ook voor het vierde seizoen geldt is niet zeker.

Hemsworth moet flink vertrouwen winnen


Het sentiment onder fans heerste al langer dat Netflix in haar handen zou mogen wrijven met een acteur als Henry Cavill als de titelheld Geralt. Hij was als persoon zelf groot fan van de boeken en games, en wist zo'n beetje alles van de The Witcher-wereld.



Of Hemsworth ook zo'n kenner is, is nog maar de vraag. Hopelijk wint hij snel het vertrouwen van de fans. Kijk vanaf volgende week donderdag het derde seizoen van The Witcher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen