search
Schokkende onthulling 'Secret Invasion': was dit bekende Marvel-personage dan de hele tijd een Skrull?
Series / Nieuws

Schokkende onthulling 'Secret Invasion': was dit bekende Marvel-personage dan de hele tijd een Skrull?

Letterlijk iedereen kan een Skrull zijn, maar dit personage toch niet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 1 van Secret Invasion is met een knaller begonnen. Twee bekende personages zijn omgekomen, waarvan er een een Skrull blijkt. De vraag is natuurlijk hoe lang dit al gaande is.

We hebben het over agent Everett Ross (Martin Freeman). Everett zagen we voor het eerst in Captain America: Civil War, en in de Black Panther-films was hij een bondgenoot van Wakanda. De onthulling heeft met andere woorden het nodige op zijn kop gezet.

Spiegelpaleis


Maria (Cobie Smulders) en Talos (Ben Mendelsohn) achtervolgen Everett, die hierbij omkomt. Hij onthult niet wat Gravik (Kingsley Ben-Adir) van plan is. De 'Skrull Everett' benadrukt nog eens hoe diep de Skrulls geïnfiltreerd zijn.

Door zijn bondgenootschap met Wakanda heeft Everett ruimschoots toegang gehad tot geavanceerde technologie. Het is dus mogelijk dat hij bepaalde geheime informatie aan Gravik heeft doorgespeeld. Verder rijst natuurlijk de vraag of we de echte Everett terug zullen zien. De Skrulls houden de lichamen van de mensen die ze 'verwisselen' in een soort kunstmatige coma.

Secret Invasion zet vanaf de allereerste aflevering fors in. De schokkende start maakt direct duidelijk dat er sprake is van een spiegelpaleis waarin niets is wat het lijkt. Nick Fury (Samuel L. Jackson) zal hierin zijn weg moeten zien te vinden en achterhalen wie wie is in deze nieuwe MCU-serie.

Secret Invasion kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen