search
Kijk naar Henry Cavills emotionele afscheid van 'The Witcher' tijdens Tudum
Series / Video/clip/featurette

Kijk naar Henry Cavills emotionele afscheid van 'The Witcher' tijdens Tudum

Tijdens Netflix' Tudum-evenement nam Cavill na drie seizoenen afscheid van Geralt of Rivia.

Vrijwel alles is al gezegd en geschreven over de vervanging van Henry Cavill door Liam Hemsworth als de Witcher. Tijdens Tudum, dat dit jaar in São Paulo te Brazilië werd gehouden, sprak Cavill fans en collega's toe.

Cavill's clip is hieronder te zien. De Britse acteur nam op een professionele manier afscheid maar was duidelijk ook met emotie vervuld.

Massa juichende fans


Aan het begin zie je een shot van het podium en een werkelijk gigantische massa juichende fans. Cavill staat op het podium met Freya Allan, Anya Chalotra en Joey Batey. De hoffelijke Cavill spreekt lovend over zijn collega's.

Goed neergezet


Cavill: "Het is geweldig om hier te zijn. Ik ga jullie vertellen over het filmen van mijn laatste seizoen, maar eerst wil ik mijn geweldige collega's bedanken. Jullie hebben de personages zo goed weergegeven, met veel nuance. Dit terwijl het erg makkelijk is om deze personages te versimpelen. Ik ga jullie ongelooflijk missen".

De acteur wendt zich vervolgens tot het publiek en bedankt hen eveneens. "Dank jullie wel. Jullie waren allemaal geweldig, en dat geldt ook voor de mensen thuis," besluit Cavill.

Reusachtige uitdaging


Voor nu kunnen de fans nog van een seizoen genieten met de, volgens velen, 'enige echte' Geralt of Rivia. Zijn opvolger Hemsworth heeft duidelijk een reusachtige uitdaging voor zich. Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen