search
De stilte voor de storm in nieuwste 'The Witcher' teaser seizoen 3
Series / Trailer

De stilte voor de storm in nieuwste 'The Witcher' teaser seizoen 3

Geralt, Yennefer en Ciri hebben het bedrieglijk gezellig, maar het is van korte duur.

Het derde seizoen verfilmt het tweede boek in de populaire reeks van Andrzej Sapkowski. Vrijwel het hele Continent zit achter Ciri aan, terwijl Yennefer en Geralt haar in bescherming nemen.

Het drietal blijft in de luwte, en we zien een bergachtig landschap. Het lijkt er zelfs op dat ze van een rustig gezinsleven genieten in winterse sferen.

Stilte voor de storm


Hoe gemoedelijk deze beelden ook zijn, het kan vanzelfsprekend niet lang duren. Koningen, magiërs en vele anderen zitten achter prinses Ciri aan, en zij zal zichzelf moeten beschermen. Yennefer is degene die Ciri wil leren om met haar magische vermogens om te gaan.

Het is de bedoeling dat ze naar Aretuza trekken om daar meer te weten te komen over de oorsprong van Ciri's krachten. Wanneer Yennefer het meisje aan het trainen is, verschijnt Ciri op de myste'rieuze radar van 'iemand. De vraag is duidelijk niet óf Ciri de confrontatie aan zal moeten gaan, maar met wie.

Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen