search
HBO zet hun ongelooflijke plan voort: worden deze series op een andere streamer gezet?
Series / Nieuws

HBO zet hun ongelooflijke plan voort: worden deze series op een andere streamer gezet?

Een vervolg betreffende HBO's plannen om series op andere streamers te zetten.

Eerder berichtten wij al dat Warner Bros. Discovery plannen heeft om HBO-series op andere platforms aan te bieden. Na de fusie in het afgelopen jaar zijn de nodige stappen gezet om kosten te besparen.

Concurrent Netflix bleek kandidaat. Vulture bericht nu welke series in de toekomst ook bij deze rivaliserende streamer te zien zouden kunnen zijn.

Commerciële overwegingen


Voor de duidelijkheid: de series verdwijnen dus niet van (HBO) Max, maar zijn op twee platforms te bekijken. Volgens Deadline zou de 'oude garde' hier op tegen zijn, maar commerciële overwegingen kregen uiteindelijk de overhand.

Klassiekers


Op de lijst staan de klassiekers Band of Brothers, de veelgeprezen miniserie over de Tweede Wereldoorlog, en Six Feet Under. Deze prijswinnende dramaserie volgt het wel en wee van een familie begrafenisondernemers.

Verder is daar de serie Ballers, met Dwayne "The Rock" Johnson. Hij speelt een beroepsatleet die eigenaar wordt van een football-club en deze gaat coachen. Tot slot zijn daar de miniserie The Pacific, en de komedieserie Insecure.

Vooralsnog is er nog niets officieel, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen