search
Wat weten de originele castleden van 'The Big Bang Theory' over de aankomende spin-off?
Series / Nieuws

Wat weten de originele castleden van 'The Big Bang Theory' over de aankomende spin-off?

Mayim Bialik weet niets over de spin-off van 'The Big Bang Theory'.

Het is nog altijd onbekend hoe de spin-off van The Big Bang Theory er uit gaat zien. Zelfs de originele castleden lijken niet op de hoogte.

Zoals bij de fans wel bekend, is in april een spin-off van The Big Bang Theory aangekondigd. De fans van de serie zijn zeer opgewonden en kunnen niet wachten om te horen welk verhaal in de nieuwe spin-off zal worden gebracht.

Chuck Lorre


Showrunner Chuck Lorre is nog altijd bezig met zijn andere project How to Be a Bookie en heeft nog geen enkele uitlating gedaan over het The Big Bang Theory vervolg.

Ook de voormalige castleden lijken niet op de hoogte. Mayim Bialik, die de intellectuele nerdy Amy speelde in de serie, gaf in een interview aan dat zij er nog helemaal niets over had gehoord en ook maar via de pers had moeten vernemen van de spin-off. Volgens haar wisten ook de andere castleden van niets.



Jammer


Als dit waar is, lijkt de kans dat iemand van de originele cast zal meedoen aan de spin-off wel kleiner te worden. Het zou toch raar zijn als de cast zelf nog niets is geïnformeerd als zij verwacht worden in een spin-off te gaan spelen?

Uiteraard hopen wij dat Bialik heeft geprobeerd om wat verdere ruis te veroorzaken en er wel degelijk leden van de originele cast zijn benaderd voor het vervolg. Wij wachten verder maar af. Het wachten beu? Kijk hier dan lekker wat oude afleveringen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen