search
HBO's 'The Idol' met The Weeknd krijgt vroeg einde: beter maar?
Series / Nieuws

HBO's 'The Idol' met The Weeknd krijgt vroeg einde: beter maar?

Speelde de gemengde ontvangst een rol in dit snelle einde?

HBO's controversiële dramaserie The Idol eindigt eerder dan verwacht. Oorspronkelijk zou de HBO-serie zes afleveringen krijgen, maar nu blijkt dat het er toch maar vijf worden. Op zondag 2 juli zal dus al de laatste aflevering verschijnen.

De productie van de serie werd sinds november 2021 gekweld door verschillende rampen. Zo besloot de oorspronkelijke regisseur Amy Seimetz vroegtijdig de productie te verlaten, wat de andere makers ertoe dwong om de serie volledig te herzien.

Controverse


De hevige seksuele relatie tussen de twee hoofdrolspelers, Lily-Rose Depp en The Weeknd, leidde tot gemengde reacties online. Hoewel de serie was ingestoken als een gelimiteerde serie, laat HBO na alle veranderingen nu weten dat een "beslissing over een tweede seizoen van The Idol nog niet is genomen".Bedacht door Sam Levinson, bekend van Euphoria, muzikant Abel 'The Weekend' Tesfaye en Reza Fahim, waren de verwachtingen voor de serie bijzonder hoog. Maar het glamoureuze leven van popster Jocelyn, gespeeld door Depp, valt tot nu toe nog niet bij de critici in de smaak.

Release


De eerste vier afleveringen van The Idol zijn nu te vinden op HBO Max. Zondag 2 juli zal de vijfde en laatste aflevering verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen