search
The Weeknd zag alle negativiteit rond HBO's 'The Idol' al aankomen
Series / Nieuws

The Weeknd zag alle negativiteit rond HBO's 'The Idol' al aankomen

Volgens de zanger en uitvoerend producent houdt niet iedereen van de diversiteit aan genres.

Sinds het nieuwe The Idol begin juni in première ging zijn de kritieken niet bepaald mals. Ster en uitvoerend producent van de serie, zanger Abel 'The Weeknd' Tesfaye, vertelt dat hij de negativiteit eigenlijk al had verwacht.

Waar HBO gewoonlijk bekendstaat om het maken van series van hoge kwaliteit als The Sopranos, The Wire en Game of Thrones hebben ze volgens velen de plank bij The Idol flink misgeslagen.

We doen wat we wilden doen


In een interview vertelt Tesfaye meer over zijn nieuwe serie. Er werd hem gevraagd of hij ietwat ontmoedigd is geraakt door alle negatieve berichtgeving of dat hij het al had verwacht. Hij gaf hierop aan dat hij het inderdaad al had zien aankomen.

Ook vertelt hij over de inspiraties voor de serie: "Brian De Palma is een enorme inspiratie geweest, en natuurlijk ook Paul Verhoeven. Kijk, we zijn met genres aan het spelen in de show en we doen precies wat we wilden. Dit was allemaal geen verassing."

Waar gaat The Idol over?


De serie draait om de jonge Jocelyn, die bezig was met een tour en te kampen kreeg met een zenuwinzinking. Ze besluit niet bij de pakken neer te zetten en streeft ernaar om de grootste en meest sexy popster van Amerika te worden, met de hulp van Tedros.



Wel of niet eens met de kritieken? Bepaal het zelf en kijk alle afleveringen van The Idol op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen