'The Witcher'-makers onthullen hoe de transformatie van Henry Cavill naar Liam Hemsworth eruit gaat zien

Hopelijk is het een troost voor de fans dat de transformatie van Geralt in ieder geval trouw zal zijn aan de boeken.

Nina Beerendonk, 28-06-2023 14:01

De teleurstelling van The Witcher-fans over het vertrek van acteur Henry Cavill neemt niet af. Dat is niet zo gek, aangezien de release van Cavills laatste seizoen als Geralt of Rivia nadert. Maar hoe gaat de serie de transformatie van Cavill naar zijn vervanging Liam Hemsworth aanpakken?
Producenten Tomek Baginski en Steve Gaub hebben besloten om commentaar te geven op de vervanging van de hoofdacteur. In een interview onthulde Gaub dat de vervanging van de acteur "foutloos" en zelfs trouw aan het bronmateriaal zal zijn: de verandering zal uit de boeken van Andrzej Sapkowski worden gehaald.

Boeken

Baginski merkte op: "We hebben een heel, heel goed plan om onze nieuwe Geralt en onze nieuwe visie voor Geralt met Liam te introduceren. Het is zeer nauwkeurig. Het komt heel dicht in de buurt van wat in de boeken stond".

Henry Cavill verlaat The Witcher na seizoen 3, waarna Liam Hemsworth Geralt of Rivia zal spelen vanaf seizoen 4. Het gerucht gaat dat Cavill het project heeft verlaten vanwege creatieve meningsverschillen.

Veel verhalen

Showrunner Lauren Hissrich zei dat het tijd was voor Cavill om verder te gaan. De makers van The Witcher bespraken enige tijd lang de toekomst van de serie zonder Cavill en zij besloten uiteindelijk dat de serie niet geannuleerd kon worden.


Hissrich merkte op dat de fantasieboeken van Andrzej Sapkowski nog steeds veel verhalen te vertellen hebben. In het derde seizoen probeert Geralt Ciri te verbergen voor meerdere groepen die haar willen bezitten, om zijn herenigde familie te beschermen tegen degenen die deze willen vernietigen.

Seizoen 3

Yennefer moet Ciri magie leren en leidt hen naar Aretusa's bolwerk, waar ze hoopt meer te weten te komen over de krachten van het meisje. In plaats daarvan bevinden de drie zich in het epicentrum van politieke corruptie, duistere magie en verraad.The Witcher seizoen 3 is in twee delen te zien. Het eerste deel verschijnt 29 juli op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Geralt of Rivia, Henry Cavill, Liam Hemsworth, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in