search
Kim Cattrall over haar onverwachte terugkeer in de 'Sex and the City'-reboot
Series / Nieuws

Kim Cattrall over haar onverwachte terugkeer in de 'Sex and the City'-reboot

De Canadees-Amerikaanse actrice vertelt meer over haar terugkeer als de fan-favoriete Samantha.

Tijdens een optreden in The View vertelde Cattrall over de voorwaarde die zij stelde voor haar gastoptreden in de reboot van Sex and the City. Eerder deelde de actrice dat haar tijd bij de serie niet bepaald rozegeur en maneschijn was.

Een en ander veranderde toen zij wel een heel bijzonder telefoontje kreeg, dit was namelijk van het hoofd van HBO zelf. Dit deed haar overstag gaan, maar Cattrall stelde een duidelijke eis.

Creatief mee omgaan


Cattrall vond het erg bijzonder dat het niet een van de makers was, maar een HBO-baas. Cattrall: "Het was nogal bijzonder om te horen 'wat kunnen we voor je betekenen?' Ik dacht bij mijzelf 'hm, laat ik hier eens creatief mee omgaan'. Een van de voorwaarden was dat ik Pat Field als kostuumontwerpster zou krijgen".

Field was de kostuumontwerpster voor de oorspronkelijke Sex and the City, en heeft meerdere prijzen gewonnen. "Ik was van mening dat, als Samantha dan terugkwam, dit volledig in haar eigen stijl moest zijn. Dus ik heb flink op mijn strepen gestaan wat dat betreft, en dat is gelukt," aldus de actrice.

Aanvullende eisen?


Andere berichten vermeldden dat Cattrall haar scène zou spelen waarbij zij geen contact zou hebben met de andere actrices in de serie. Daarnaast heeft zij maker en regisseur Michael Patrick King niet gesproken tijdens haar cameo.

Wat zich precies heeft afgespeeld achter de schermen van de populaire komedieserie zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen. HBO heeft duidelijk een handreiking gedaan waardoor we nu de populaire Samantha onverwachts toch te zien krijgen. Kijk Sex and the City: And Just Like That op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen