search
Deze ene vraag zit fans van 'How I Met Your Mother' nog steeds dwars
Series / Nieuws

Deze ene vraag zit fans van 'How I Met Your Mother' nog steeds dwars

Het is logisch dat er wat vragen overblijven als een serie een decennium lang loopt, maar dit is wel een erg dringende kwestie.

How I Met Your Mother eindigde in 2014, maar liet nogal wat cliffhangers achter. Hoewel we de antwoorden krijgen in de seriefinale (zoals wie de moeder is) of zelfs in de finale van seizoen 1 van het vervolg How I Met Your Father (zoals waar Ted die ananas vandaan heeft), blijven er ook mysteries over.

Een van de belangrijkste onbeantwoorde vragen is de doodsoorzaak van Tracy. Het bestaan van Tracy is het hele punt van de show. How I Met Your Mother bouwt al negen legendarische seizoenen op naar Ted en Tracy's meet-cute, alleen om de moeder uiteindelijk zo ongeveer over te slaan.

Achtergrondverhaal


We krijgen slechts een glimp van Tracy's leven vóór Ted en hoe ze hem ontmoette, hoewel die aflevering genoeg is om ons allemaal van haar te laten houden. Seizoen 9 biedt ook wat achtergrondverhaal over hoe de moeder de rest van de groep ontmoette en hoe ze met hen omging.

Tracy kalmeert Lily, pikt Marshall op in de vrachtwagen, geeft Barney levensveranderend advies en haalt zelfs Robin over om niet te trouwen. Ze is een behoorlijk belangrijk personage. Maar blijkbaar niet belangrijk genoeg om de kijkers te vertellen hoe ze stierf.

Ziekte


Het is al erg genoeg dat de HIMYM-schrijvers Tracy zo snel hebben vermoord, om het grote liefdesverhaal van haar en Ted met een tragedie te laten aflopen en hem toch met Robin te laten eindigen. Maar ze hadden in ieder geval het fatsoen kunnen hebben om Tracy een behoorlijk afscheid te geven en bekend te maken welke ziekte ze had.Het enige dat we ervan weten, is dat het vanaf het begin terminaal was, maar het duurde even voordat Tracy er erger aan toe was. Ze stierf in 2024, maar ze voelde zich goed genoeg om datzelfde jaar met Ted van New York naar Farhampton te reizen (en ze wisten toen al dat ze ziek was).

Eindelijk antwoord?


How I Met Your Father moet nog worden verlengd voor seizoen 3. Als dat zo is, moet Tracy's mysterieuze ziekte daarin zeker onthuld worden. Kijk How I Met Your Mother en How I Met Your Father op Disney Plus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen