Fantastische reactie van Daniel Radcliffe op vraag wie hem moet opvolgen als 'Harry Potter'

Daniel Radcliffe heeft een zeer grappige suggestie gedaan over zijn opvolger in de nieuwe 'Harry Potter'-serie.

Bas de Kramer, 01-07-2023 18:29

Enige tijd geleden maakte HBO Max bekend een serie te gaan maken waarin het gehele Harry Potter-verhaal nog eens wordt verteld. Iedereen is natuurlijk erg benieuwd wie de rol van Harry Potter gaat spelen. Acteur Daniel Radcliffe die Potter speelt in de films heeft een leuke suggestie gedaan!
Radcliffe heeft eerder al eens aangegeven blij te zijn om eindelijk afstand te kunnen nemen van deze rol en zal het dus prima vinden dat hij het personage niet meer hoeft te spelen.

Casting

De nieuwe serie is nog niet begonnen met casten, dus mensen vragen zich af wie Harry, Ron en Hermelien gaat spelen, waarbij talloze acteurs worden genoemd als kandidaten voor de rollen.

Het is duidelijk dat de acteurs die worden gecast om de personages te spelen erg jong moeten zijn, aangezien de originele boeken begonnen toen Harry nog maar 11 jaar oud was.

Opvolger

Met dat in gedachten lijkt het erop dat Daniel Radcliffe heeft besloten zijn fans een beetje te plagen door een oudere acteur te beschrijven als de beste persoon om hem op te volgen. "'Ik heb het gevoel dat Elijah Wood zo vaak als mij wordt herkend dat hij net zo goed de rol kan spelen"' zei Radcliffe.

Het is natuurlijk hoogst onwaarschijnlijk dat HBO de 42-jarige acteur zal casten om een 11-jarige tovenaar te spelen in de reboot-show, maar het was een goede grap van Radcliffe om dit voor te stellen.
Lees meer over: harry potter, daniel radcliffe, elijah wood, hbo max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in