search
Deze vragen moet 'The Diplomat' seizoen 2 beantwoorden
Series / Nieuws

Deze vragen moet 'The Diplomat' seizoen 2 beantwoorden

De succesvolle Netflix-serie heeft de nodige vragen opengelaten voor het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Diplomat is een spannende politieke dramaserie die erg snel een tweede seizoen kreeg. Het einde van het eerste seizoen levert genoeg materiaal op in dit opzicht.

Hieronder een kort overzicht van de vragen die zeker beantwoord moeten worden.

Welke rol speelt Nicol Trowbridge?


De hamvraag is natuurlijk of Trowbridge schuldig is aan de aanslag op de HMS Courageous of niet. Er is Trowbridge werkelijk alles aan gelegen om zich als sterke politieke leider te profileren. In seizoen 2 zal onthuld worden hoe ver hij bereid is te gaan om zijn positie te versterken.

Welke rol speelt Margaret Roylin?


Roylin (Celia Imrie) is Trowbridge's grootste vertrouweling. Niet alleen heeft ze hem de post van premier bezorgd, het is ook mogelijk dat zij Trowbridge op het idee bracht om een aanslag te plegen op de HMS Courageous. Daarnaast was zij naast Kate (Keri Russell) en Hal de enige die op de hoogte was van de afspraak met Merrit Grove (Simon Chandler). Kan zij Trowbridge ingeseind hebben met betrekking tot de ontmoeting tussen Grove en Hal?

Wie is Merritt Grove?


Grove is een ietwat geheimzinnig figuur. Hij verschijnt in de slotaflevering en wil met spoed een ontmoeting met Hal (Rufus Sewell). Het is waarschijnlijk dat hij de aanslag niet heeft overleefd. De vraag is welke informatie hij wilde delen en of dit betrekking had op de verdachte Trowbridge (Rory Kinnear) of niet.

Welke rol speelt Hal Wyler?


Hal is een ontzettende charmeur die niet zo snel zijn kaarten op tafel zal leggen. Hij heeft al aangegeven dat hij een ministerspost wil in de VS. Als hij de aanslag overleeft dan is de vraag hoe het verhaal verder zal lopen. Loopt zijn huwelijk met Kate op de klippen en jaagt hij zijn ambitie na of zullen de twee juist nader tot elkaar komen?

The Diplomat heeft duidelijk genoeg verwikkelingen. Het tweede seizoen van deze spannende serie wordt in de loop van 2024 verwacht.

The Diplomat kun je zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen