search
'The Sandman' gaat de strijd aan met Marvel om Thor, Loki en meer Noorse goden
Series / Nieuws

'The Sandman' gaat de strijd aan met Marvel om Thor, Loki en meer Noorse goden

Voordat Chris Hemsworth de hamer weer oppakt, is er misschien buiten de MCU al een nieuwe Thor.

Volgens nieuwe bronnen is Netflix-serie The Sandman druk bezig met het casten van nieuwe acteurs voor de rollen van meerdere Noorse goden. Thor, Loki en meer figuren uit de Noorse mythologie zullen hun gezicht laten zien in het tweede seizoen van de populaire fantasyserie.

In de originele strips speelden deze goden al een belangrijke rol. Zo bezochten Thor, Loki en Odin in 'The Sandman: Season of Mists' de Dreaming om de sleutel tot de Hel te verkrijgen.

Andere persoonlijkheden


Verwacht in het nieuwe seizoen vooral geen herhaling van Marvels interpretatie van de mythische figuren. Zo is in The Sandman Thor een gespierde, dronken eikel.

Bekijk op instagram

Odin is kleiner en wijzer dan zijn alter ego in het MCU. Hij mist een oog en heeft twee raven als zijn metgezellen, zoals hij ook vaker wordt weergegeven in de mythes. Loki heeft de grootste rol toegewezen gekregen als een veelvuldig tegenstander van Dream.

Casting
Qua namen van acteurs hebben de makers nog niks gedeeld. Wel weten we dat de nieuwe afleveringen van The Sandman de personages Thor, Loki, Odin, Koning Auberon en Koningin Titania zullen bevatten.

Over een officiële releasedatum is ook nog niets gecommuniceerd. De verwachting is dat het tweede seizoen van The Sandman zal uitkomen in 2024 bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen