search
Sensuele nieuwe thriller-serie zet Netflix onder hoogspanning en trekt gierend veel kijkers
Series / Nieuws

Sensuele nieuwe thriller-serie zet Netflix onder hoogspanning en trekt gierend veel kijkers

De sensuele thriller 'Fatal Seduction' scoort onwijs goed in haar eerste dagen op Netflix.

De sensuele thriller Fatal Seduction scoort ontzettend goed op Netflix. De serie wordt in de eerste week na haar verschijning op de streamingdienst ontzettend goed bekeken en staat gelijk al in de top 10 van de meest bekeken series.

De serie komt niet uit Amerika, Europa of Azië maar uit Zuid-Afrika! In de serie heeft docente Nandi (gespeeld door Kgomotoso Christopher) een matig huwelijk met Leonard (gespeeld door Thapelo Mokoena). Tijdens een weekendje weg laat ze zich verleiden door de knappe en charismatische Jacob (gespeeld door Prins Grootboom).

Wodunnit?


Jacob blijkt aan het begin van het nieuwe schooljaar plots een leerling van haar te zijn. Ook vindt er plots een sterfgeval plaats wat haar doet twijfelen aan de betrouwbaarheid van iedereen om haar heen. Speelt haar man hier een rol in? Of Jacob?

De serie combineert een zoektocht naar een moordenaar met dampende scènes uit een affaire en weet zo een breed publiek aan te spreken. Fatal Seduction is geschreven door Steven Pillemer en is gebaseerd op de Mexicaanse serie Dark Desire.

Zie hier de spannende trailer:


Of kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen