search
'Wednesday' seizoen 2 zou wel eens een iconische scène uit de film kunnen bevatten
Series / Nieuws

'Wednesday' seizoen 2 zou wel eens een iconische scène uit de film kunnen bevatten

Luis Guzmán bevestigt hoe we Gomez terug gaan zien in seizoen 2.

Tim Burton heeft natuurlijk een eigen draai gegeven aan het verhaal van de familie Addams. Ondanks het feit dat Wednesday (Jenna Ortega) centraal staat, bestaat ook de mogelijkheid om een ode te brengen aan de jaren 90-films.

Zo speelde Christina Ricci, de Wednesday uit de films, mee in de fantasyserie. Daarnaast bestaat echter ook de kans dat Gomez met zijn broer Fester (Fred Armisen) opnieuw de mamushka zal dansen. Hiermee wordt zowel naar The Addams Family uit 1991 verwezen, maar ook naar Wednesdays dans uit het eerste seizoen.

Addams-traditie


Jenna Ortega had een vinger in de pap wat haar virale dans uit het eerste seizoen betrof. Guzman heeft eerder bevestigd dat Gomez in het nieuwe seizoen zowel dansend als vechtend te zien zal zijn.

Zoals in de clip hieronder te zien is, sluiten deze handelingen elkaar niet uit. In de film zijn Fester (Christopher Lloyd) en Gomez (Raul Julia) tegelijkertijd aan het dansen en aan het degenslikken. Mochten de makers kiezen voor een verwijzing naar zowel de films als naar het eerste seizoen dan is de mamushka hiervoor natuurlijk perfect. Niet alleen wordt een Addams-traditie weer op het scherm weergegeven, er bestaat weinig twijfel dat een dergelijke scène weer het nodige materiaal oplevert voor nog een virale video.

Kijk Wednesday op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen