Dit personage komt in 'Loki' seizoen 2 eindelijk op de voorgrond

In eerste instantie werd het achtergrondverhaal van dit personage niet in seizoen 1 vertoond.

Valeria Milić, 12-07-2023 11:44

Na de zomer komt het langverwachte nieuwe seizoen van Loki. Hierin zal de ondeugende godheid, gespeeld door Tom Hiddleston, het multiversum weer op orde moeten houden. Hierin wordt hij bijgestaan door Mobius T. Mobius (Owen Wilson).
In een interview met ComicBook vertelt Wilson dat Mobius' achtergrondverhaal eindelijk de aandacht krijgt. Regisseur Kate Herron bevestigde eerder dat men Mobius' verhaal bewust vaag had gehouden.

Dieper verhaal

Wilson is positief over de ontwikkeling van zijn personage. "Eerder had ik het al ontzettend naar mijn zin bij de serie. Voor het tweede seizoen was dit zo mogelijk nog meer het geval. We filmden in de Pinewood Studios in Londen, en we gaan dieper op zijn [Mobius'] verhaal in," aldus de acteur.

Spanning behouden

In eerste instantie was het de bedoeling dat de kijker beelden te zien zou krijgen van Mobius' verleden. Herron vond echter dat dit de spanning weg zou nemen. Herron: "Er was sprake van een achtergrondverhaal, maar het was het allemaal net niet. Wanneer je als kijker niet weet wat Mobius' verleden is dan voegt dit juist meer toe aan het verhaal".

Het is nog niet bekend of we de geplande scènes uit seizoen 1 alsnog te zien krijgen in het tweede seizoen, of dat we geheel nieuw materiaal voorgeschoteld krijgen. Vast staat dat we nieuwe dingen te weten gaan komen over dit nog steeds onbekende MCU-personage.

Seizoen 2 van Loki is vanaf 6 oktober te zien op Disney+.
Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Owen Wilson, Jonathan Majors, Ant Man and the Wasp Quantumania

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix