search
Dit personage komt in 'Loki' seizoen 2 eindelijk op de voorgrond
Series / Nieuws

Dit personage komt in 'Loki' seizoen 2 eindelijk op de voorgrond

In eerste instantie werd het achtergrondverhaal van dit personage niet in seizoen 1 vertoond.

Na de zomer komt het langverwachte nieuwe seizoen van Loki. Hierin zal de ondeugende godheid, gespeeld door Tom Hiddleston, het multiversum weer op orde moeten houden. Hierin wordt hij bijgestaan door Mobius T. Mobius (Owen Wilson).

In een interview met ComicBook vertelt Wilson dat Mobius' achtergrondverhaal eindelijk de aandacht krijgt. Regisseur Kate Herron bevestigde eerder dat men Mobius' verhaal bewust vaag had gehouden.

Dieper verhaal


Wilson is positief over de ontwikkeling van zijn personage. "Eerder had ik het al ontzettend naar mijn zin bij de serie. Voor het tweede seizoen was dit zo mogelijk nog meer het geval. We filmden in de Pinewood Studios in Londen, en we gaan dieper op zijn [Mobius'] verhaal in," aldus de acteur.

Spanning behouden


In eerste instantie was het de bedoeling dat de kijker beelden te zien zou krijgen van Mobius' verleden. Herron vond echter dat dit de spanning weg zou nemen. Herron: "Er was sprake van een achtergrondverhaal, maar het was het allemaal net niet. Wanneer je als kijker niet weet wat Mobius' verleden is dan voegt dit juist meer toe aan het verhaal".

Het is nog niet bekend of we de geplande scènes uit seizoen 1 alsnog te zien krijgen in het tweede seizoen, of dat we geheel nieuw materiaal voorgeschoteld krijgen. Vast staat dat we nieuwe dingen te weten gaan komen over dit nog steeds onbekende MCU-personage.

Seizoen 2 van Loki is vanaf 6 oktober te zien op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen