search
Hoe is het nu toch met 'Uncle Jesse' uit de geliefde sitcom 'Full House'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met 'Uncle Jesse' uit de geliefde sitcom 'Full House'?

John Stamos speelde de zeer geliefde 'Uncle Jesse' in de serie 'Full House'.

De sitcom Full House die werd uitgezonden van 1987 tot 1995 was in die tijd zeer populair en groeide uit tot een van de meest geliefde sitcoms aller tijden. De serie speelde zich af in San Francisco en volgde het leven van weduwnaar Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget, die zijn drie dochters opvoedt met hulp van zijn beste vriend Joey en zijn zwager Jesse.

De rol van Jesse Katsopolis, bijgenaamd Uncle Jesse, werd gespeeld door John Stamos. Jesse Katsopolis was een motorrijdende rock-'n-roll-liefhebber met een hart van goud. Hij was ook bekend om zijn kenmerkende haarstijl en zijn obsessie voor zijn kapsel. Jesse was een favoriet bij de fans vanwege zijn charme, humor en betrokkenheid bij de familie Tanner.

John Stamos


Voordat John Stamos bekendheid verwierf als Uncle Jesse werd hij geboren op 19 augustus 1963 in Cypress, Californië, in de Verenigde Staten. Hij begon zijn acteercarrière met kleine rollen in tv-shows zoals General Hospital en Dreams. Zijn doorbraak kwam met zijn rol in Full House, die hem wereldwijde bekendheid opleverde.

Na het einde van Full House in 1995, bleef Stamos actief in de entertainmentindustrie. Hij speelde in verschillende series en films, waaronder ER, Necessary Roughness, You en Grandfathered. Stamos, die ook behoorlijk muzikaal is, speelde ook in de Broadway-musicals How to Succeed in Business Without Really Trying en Cabaret en trad op met de wereldbenoemde band The Beach Boys.

Persoonlijk leven


Stamos, is getrouwd geweest met de bekende Rebecca Romijn, maar het paar scheidde in 2005. In 2018 trouwde hij met Caitlin McHugh, met wie hij een zoon heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen