search
Geen speciale aflevering als die van Bill en Frank in seizoen 2 van 'The Last of Us': "We gaan het niet uitmelken"
Series / Nieuws

Geen speciale aflevering als die van Bill en Frank in seizoen 2 van 'The Last of Us': "We gaan het niet uitmelken"

Co-creator Craig Mezin heeft onthuld dat er geen speciale aflevering met een liefdesverhaal komt in 'The Last of Us' seizoen 2.

De aflevering over het liefdesverhaal tussen Bill en Frank was volgens veel fans één van de hoogtepunten van het eerste seizoen van The Last of Us. Toch geven de makers aan dit niet nog een keer te gaan doen in seizoen 2.

In aflevering 3 van The Last of Us seizoen 1 ging de serie ineens een heel andere kant op dan kijkers hadden verwacht. De aflevering nam voor het grootste deel afstand van het verhaal van Ellie (Bella Ramsey) en Joel (Pedro Pascal) en te focuste op het liefdesverhaal tussen Bill (Nick Offerman) en Frank (Murray Bartlett). De serie nam hiermee een serieus risico, wat uiteindelijk goed uitpakte.

Andere mooie dingen


Ondanks de positieve reacties en de populariteit van de aflevering, heeft Craig Mazin in een interview met Deadline bevestigd dat The Last of Us seizoen 2 geen speciale aflevering zal bevatten in dezelfde stijl als die van Bill en Frank. De co-creator van serie zegt dat hoewel er "andere mooie dingen" zullen worden onderzocht, ze een zeer goede reden hebben om niet te proberen het succes van seizoen 1 te herhalen.

"Wat je bijvoorbeeld niet ziet is weer een hele bijzondere aflevering met Bill en Frank, die gaan we niet uitmelken. Als we iets doen waarvan we denken dat het mooi is, laten we het zoals het is en zoeken we andere mooie dingen om te doen".

Succes nabootsen


Het doel van de speciale aflevering in seizoen 1 was om te laten zien dat liefde nog steeds kan bloeien in een wereld die onherstelbaar kapot is gegaan. Een tweede speciale aflevering zou duidelijk een poging zijn om het succes van seizoen 1 na te bootsen, in plaats van voort te bouwen op dat succes om iets nieuws te creëren.



Seizoen 2 heeft een andere focus dan het eerste, aangezien verwacht wordt dat het nieuwe dynamische leven van Ellie en Joel in de Jackson-nederzetting zal worden verkend. Bekijk The Last of Us op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen