search
Hoe is het toch met die grappige beste vriend 'Joey' uit 'Full House'?
Series / Featured

Hoe is het toch met die grappige beste vriend 'Joey' uit 'Full House'?

Het personage 'Joey' in 'Full House' werd gespeeld door comedian Dave Coulier.

Full House, de iconische sitcom uit de jaren 90, was een grote favoriet bij fans van alle leeftijden. Eén van de meest geliefde personages in de serie was Joey Gladstone, gespeeld door Dave Coulier. Hoe is het nu met hem?

Joey was een onmisbare schakel in de familie Tanner. Joey had veel humor en deed veel onvergetelijke imitaties.

Dave Coulier


Dave Coulier, geboren op 21 september 1959, begon zijn carrière al op jonge leeftijd als stand-up-comedian. Zijn talent voor imitaties en zijn scherpe gevoel voor humor brachten hem al snel naar de top van de stand-up-comedy-scene. Voordat hij bekend werd als Joey Gladstone, trad Coulier op in verschillende comedyshows en was hij te zien in populaire televisieseries zoals The Tonight Show.

Coulier is ook stemacteur en zijn stem is dan ook te horen in veel bekende tekenfilmseries zoals The Real Ghostbuster, Scooby-Doo en The Jetsons.

Fuller House


Na het enorme succes van Full House keerde Dave Coulier, net als veel van de andere castleden, terug in de spin-offserie Fuller House, die in 2016 werd gelanceerd.

Persoonlijk leven


Coulier was twee jaar getrouwd met Jayne Modean. Ze kregen samen een zoon. Hierna kreeg Coulier een relatie met Alanis Morissette, maar ze verbrak de relatie In 2005 kreeg hij een relatie met fotograaf en producer Melissa Bring, zij trouwden in 2014.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen