search
Ongeduldig voor 'Oppenheimer'? Warm vast op met deze sterke 4 oorlogsseries op Netflix
Series / Featured

Ongeduldig voor 'Oppenheimer'? Warm vast op met deze sterke 4 oorlogsseries op Netflix

Voor de atoombom WO2 beëindigde, was er ander werk aan de winkel.

Het verhaal van de Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer is nu grandioos vertaald naar het witte doek door Christopher Nolan, die verbeeldt hoe de uitvinding van de atoombom de Tweede Wereldoorlog wist te beëindigen. Als je niet kan wachten om de film te zien, zet dan eerst één van de onderstaande oorlogsseries op van Netflix.

Transatlantic | Netflix | 7 afleveringenDeze fictieserie verkent het verhaal van smokkelaars gedurende de Tweede Wereldoorlog, die hun eigen leven riskeerden om mensen te helpen ontsnappen uit Europa, waaronder enkele van Europa's bekendste kunstenaars en intellectuelen die op de meest gezochte lijst van de nazi's stonden.

Lees de recensie van SerieTotaal.Krigsseileren | Netflix | 3 afleveringenHet brute, waargebeurde verhaal van Noorse koopvaarders wordt getoond die onverschrokken de Atlantische Oceaan trotseren terwijl ze geconfronteerd worden met vijandelijke aanvallen en levensgevaarlijke situaties. Deze indrukwekkende serie onthult de opofferingen en heldhaftige daden van deze onbekende helden die cruciaal waren in de strijd tegen het naziregime.

Lees de recensie van SerieTotaal.The Liberator | Netflix | 4 afleveringenGebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen volgt deze oorlogsserie een dappere groep soldaten van de Amerikaanse infanterie. Terwijl ze vechten in het door oorlog verscheurde Europa van 1945, tonen ze ongelooflijke moed en vastberadenheid om het continent te bevrijden.Medal of Honor | Netflix | 8 afleveringenDeze docuserie belicht de buitengewone daden van militaire veteranen die de hoogste onderscheiding voor moed hebben ontvangen, de Medal of Honor. Elke aflevering onthult de indrukwekkende verhalen achter deze helden en de ongelooflijke uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd in verschillende tijden van oorlog.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen