'American Horror Story' mist duidelijk iets heel belangrijks in seizoen 12

De rol van Kim Kardashian in 'American Horror Story' seizoen 12 lijkt te zijn geschreven voor iemand anders...

Nina Beerendonk, 21-07-2023 15:29

Lady Gaga verscheen in twee seizoenen van American Horror Story, en het is duidelijk dat de producenten van de serie haar aanwezigheid in de serie missen. Na de release van de teaser voor seizoen 12, lijkt het erop dat de serie actief probeert haar geest op te roepen voor het komende verhaal.
Lady Gaga verscheen voor het eerst als Elizabeth Johnson/The Countess, de eigenaar van Hotel Cortez, in American Horror Story: Hotel (seizoen 5). Haar performance als de meedogenloze vampier werd geprezen door zowel critici als fans, en het leverde haar zelfs de Golden Globe Award op voor Beste Actrice - Miniserie of Televisiefilm in 2015.

Stijl gerecreëerd

De zangeres en actrice keerde terug naar de serie voor een speciale gastrol in het zesde seizoen, American Horror Story: Roanoke. Daarin speelde ze Scáthach, een onsterfelijke heks. Sinds 2016 is de actrice niet meer in de serie verschenen, maar dat weerhoudt American Horror Story er niet van om haar stijl te recreëren.

De teaser voor seizoen 12 geeft fans een eerste blik op de personages van Kim Kardashian, Emma Roberts en Cara Delevingne. Het komende seizoen is gebaseerd op het boek Delicate Condition van Danielle Valentine en gaat over een vrouw die zwanger probeert te worden en ervan overtuigd raakt dat een kwaadaardige entiteit haar ervan weerhoudt een baby te krijgen.

Kardashian als Gaga

Hoewel Lady Gaga's naam niet aan Delicate is verbonden, valt moeilijk te ontkennen dat de nieuwe video duidelijk geïnspireerd is op de artiest. Kardashian en de acteurs op de achtergrond dragen lange blonde pruiken in de teaser, waardoor ze op Lady Gaga lijken. Bovendien belichaamt de groep die rond het personage van Kardashian danst de unieke stijl van Lady Gaga's uitvoeringen.


Op basis van de video hadden de producenten van American Horror Story misschien de ster in gedachten bij het schrijven van de rol die uiteindelijk naar Kardashian ging. Helaas heeft Lady Gaga niet aangekondigd of ze ooit zal terugkeren in de serie. De producenten van de serie zouden haar waarschijnlijk met open armen verwelkomen.

Keert Lady Gaga terug?

Bovendien zouden kijkers dolenthousiast zijn om Lady Gaga in een toekomstig seizoen van de serie te zien. Maker Ryan Murphy onthulde eerder al dat de heksen in de toekomst terug zullen keren, dus het is mogelijk dat Lady Gaga haar rol als Scáthach zou kunnen hernemen na seizoen 12. Bekijk American Horror Story op Disney+.
Lees meer over: American Horror Story, Lady Gaga, Ryan Murphy, Brad Falchuk, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in