search
'American Horror Story' seizoen 12: eerste beelden met Kim Kardashian onthuld
Series / Nieuws

'American Horror Story' seizoen 12: eerste beelden met Kim Kardashian onthuld

In de nieuwe beelden zie je Kim Kardashian zoals je haar nog nooit hebt gezien.

Het twaalfde seizoen van de langlopende hitserie American Horror Story zit eraan te komen en ter promotie komt televisienetwerk FX nu met een spannende nieuwe teaser.

Zoals velen van American Horror Story zijn gewend, zijn de nieuwe beelden weer extra mysterieus en griezelig. Het toont actrices Cara Delevingne, Emma Roberts en Kim Kardashian in een compleet ander licht.

Getroebleerde moeders


Het nieuwe seizoen breekt met de traditie dat voor elk seizoen een nieuw origineel verhaal geschreven wordt. Het nieuwe seizoen Delicate is gebaseerd op de roman Delicate Condition van schrijfster Danielle Valentine.

In haar boek wordt het verhaal verteld van een heldhaftige vrouw die ervan overtuigd is dat een sinister figuur er op uit is om op wat voor manier dan ook haar zwangerschap te voorkomen, terwijl alle mannen in haar leven haar niet geloven.

Slaapliedje voor volwassenen


In het nieuwe seizoen van American Horror Story speelt Roberts hoofdpersoon Anna Alcott die verwoede pogingen doet om middels IVF zwanger te raken. Aangezien zowel het nieuwe seizoen als de roman nog niet zijn verschenen is er verder nog niet veel bekend.Kijk hierboven naar de nieuwe teaser. Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt is nog niet bekend. Stream tot die tijd alle afleveringen van American Horror Story op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen