search
Zien we deze beroemde MCU-schurk straks in 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Zien we deze beroemde MCU-schurk straks in 'Daredevil: Born Again'?

Het is nog niet volledig bekend of de nieuwe serie zich in hetzelfde universum afspeelt.

Na het einde van Daredevil op Netflix bleek dat Charlie Cox voorlopig nog niet uitgespeeld wat Matt Murdock betreft. Daredevil was immers te zien in Spider-Man: No Way Home en The Defenders. Daarnaast is Daredevil: Born Again inmiddels ook onderweg.

Het is tot op heden niet helemaal duidelijk of de nieuwste serie zich in hetzelfde universum afspeelt. Frank Castle (Jon Bernthal) en de slechterik Wilson Fisk (Vincent d'Onofrio) keren terug. De vraag is of we nog meer oude bekenden terug zullen zien, zoals Jessica Jones (Krysten Ritter) en de schurk Kilgrave (David Tennant).

Geheimzinnig


Na The Defenders is het stil geweest rond de fan-favoriet Jessica en de maniak Kilgrave. Menig fan staat echter te trappelen om hen weer op het scherm te zien. Zowel Rytter als Tennant gaven aan open te staan voor een terugkeer. Rytter: "Marvel doet nogal geheimzinnig, dus ik zou het niet weten! Wat mijzelf betreft, ik zou in een oogwenk klaarstaan in mijn leren jack en mijn laarzen".

In een interview met ComicBook was ook Tennant uitgesproken positief. Op de vraag van de journalist of hij Kilgrave opnieuw zou willen spelen antwoordde de Schotse acteur als volgt: "Uit jouw mond in Kevin Feiges [de maker van 'Daredevil: Born Again'] oren".

De plot van de nieuwe Disney+-serie wordt voorlopig geheim gehouden, behalve het feit dat Fisk/Kingpin kennelijk niet dood is. Wat de fans betreft mogen er dus wel meer oude bekenden terugkeren.Daredevil: Born Again wordt in de lente van 2024 verwacht op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen