search
'X-Men '97' wordt een waardig vervolg op 'X-Men: The Animated Series'
Series / Nieuws

'X-Men '97' wordt een waardig vervolg op 'X-Men: The Animated Series'

In de nieuwe tekenfilmserie wordt dezelfde animatiestijl toegepast en worden dezelfde personages benut.

Marvel Studios werkt momenteel aan een aantal films en tv-series die in bioscopen en op Disney+ worden uitgebracht, maar er wordt ook aan een aantal animatieprojecten gewerkt.

Zo kunnen we de komende tijd uitkijken naar het tweede seizoen van What If... ?, Marvel Zombies, maar ook X-Men '97.

Direct vervolg


Over die laatste serie, die als direct vervolg zal fungeren op de klassieke animatieserie X-Men: The Animated Series uit de jaren '90, is nu een veelbelovende update gegeven door een van de uitvoerend producenten.

Beau De Mayo liet tijdens een panel gedurende de San Diego Comic-Con gisteren weten dat X-Men '97 een 'liefdesbrief' aan de oorspronkelijke serie wordt.

Aldus De Mayo:

"We hadden een soort intern ding samengesteld voor de bazen van Marvel en Disney om hen een idee te geven van wat de serie is. En het is vreemd om je helden zo enthousiast te zien reageren op iets waar je aan werkt. De schaal is enorm en het is een echte liefdesbrief aan de creatie van de bedenkers van X-Men: The Animated Series.

Laat de hype beginnen


Tijdens de vorige editie van SDCC in 2022 werd al onthuld dat het verhaal van de serie direct voortborduurt op het einde van The Animated Series. Daarnaast weten we dat alle acteurs die de stemmen verzorgden in die serie weer van de partij zijn."[/i]

Dat betekent ook dat personages als Rogue, Gambit, Wolverine, Cyclops, Jean Gray, Beast, Cable, Bishop, Forge en Morph allen weer hun opwachting zullen maken. Magneto zal de leiding over het team op zich nemen in de afwezigheid van Professor X en Mister Sinister zal de hoofdzakelijke schurk zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer X-Men '97 te streamen zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen