search
Dit is de nieuwe Percy in 'Percy Jackson and the Olympians' van Disney : eerste posters onthullen zijn uiterlijk
Series / Nieuws

Dit is de nieuwe Percy in 'Percy Jackson and the Olympians' van Disney : eerste posters onthullen zijn uiterlijk

Een geheel nieuwe serie staat klaar om kijkers mee te nemen in de magische wereld van Percy Jackson.

Momenteel wordt druk gewerkt aan de magische, fantasierijke wereld in Percy Jackson and the Olympians. In drie gave nieuwe posters toont Disney alvast hoe de hoofdpersonages er uit zullen zien.

Zo is Walter Scobell te zien als Percy Jackson, Leah Sava Jeffries als Annabeth Chase en Aryan Simhadri als Grover Underwood. De drie hebben hun eigen posters gekregen ter promotie van de serie die ergens in 2024 moet uitkomen.

Een nieuw verhaal


De nieuwe Percy Jackson-serie vertelt het verhaal van een 12-jarige halfgod die in de hedendaagse, moderne tijd zijn nieuw verworven gaven leert te accepteren als de oppergod Zeus hem beschuldigd van het stelen van zijn magische bliksemschicht.

Na die beschuldiging moet Percy door Amerika heen reizen om de bliksemschicht te vinden en de rust weer in Olympus terug te brengen. De serie is gebaseerd op de boeken van schrijver Rick Riordan.

Schrijver blijft betrokken


Het is niet de eerste keer dat Riordan's werk verfilmd wordt. In 2010 was er de film Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, gevolgd door Percy Jackson: Sea of Monsters in 2013.


De oorspronkelijke auteur zal nauw betrokken zijn bij de serie. Riordan heeft samen met Jon Steinberg de pilot voor de serie geschreven en zal ook als uitvoerend producent fungeren. Wanneer de serie precies uitkomt is wegens alle stakingen nog niet bekend.

Tot die tijd kan je de eerste film Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief kijken op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen