search
Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder het tweede deel van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder het tweede deel van 'The Witcher'

Het belooft op Netflix een bomvolle week te worden met genoeg actie, spanning en fantasie.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Witcher (seizoen 3 - aflevering 6-8)



Verschijnt op: 27 juli
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 16)



Verschijnt op: 27 juli
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op: Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





D.P. (seizoen 2)



Verschijnt op: 28 juli
Genre: Actie / Criminaliteit / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een jonge soldaat moet deserteurs gevangennemen. De schrijnende werkelijkheid van al die rekruten tijdens hun militaire dienstplicht wordt hierdoor blootgelegd.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

25 juli: Sintonia (seizoen 4) - Criminaliteit / Drama / Muziek - Drie tieners uit dezelfde favela uit Sao Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

26 juli: Baki Hanma (seizoen 2) - Animatie / Actie / Drama - Ter voorbereiding op het gevecht met zijn vader gaat Baki naar de staatsgevangenis van Arizona om het op te nemen tegen een beruchte gevangene met de naam Mr. Unchained.

26 juli: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

28 juli: Captain Fall (seizoen 1) - Animatie / Komedie - Een sullige, goedgelovige kapitein wordt ingehuurd om een duur cruiseschip te besturen en wordt de perfecte zondebok voor een illegale smokkeloperatie.

28 juli: How to Become a Cult Leader (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Een greep uit het handboek van een sekteleider voor onvoorwaardelijke liefde, eindeloze toewijding en de macht om de geest, het lichaam en de ziel van mensen te beheersen.

28 juli: Terzi (seizoen 2) - Drama / Mysterie / Thriller - Een beroemde kleermaker begint aan een trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend. Maar alle drie hebben ze duistere geheimen die al gauw hun levens op zijn kop zetten.

28 juli: Too Hot to Handle (seizoen 5 - aflevering 8-10) - Spelshow / Reality-TV / Romantiek - Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

28 juli: Un cuento perfecto (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Nadat Margot haar eigen huwelijk is ontvlucht, voelt ze zich een beetje verloren. Wat ze niet weet, is dat David en zijn heerlijke chaos haar weer op weg kunnen helpen.

29 & 30 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen