search
'The Witcher' seizoen 3: gloednieuwe trailer belooft spanning en magie in tweede deel
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 3: gloednieuwe trailer belooft spanning en magie in tweede deel

Over een paar dagen is het weer tijd voor de avonturen van de magische monsterjager.

Later deze week is het laatste deel van The Witcher's derde seizoen te zien op Netflix, en nog voor het uitkomt maakt de streamingdienst de kijkers nog even lekker met een gloednieuwe trailer.

Het was de eerste keer dat Netflix besloot een seizoen van The Witcher in twee delen uit te brengen. Het eerste deel kwam vorige maand uit en in de nieuwe beelden is te zien wat fans van het tweede deel kunnen verwachten.

Grootse strijd


In de trailer is te zien hoe Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) en Ciri (Freya Allan) zich opmaken voor een grote laatste strijd, die we hoogstwaarschijnlijk te zien gaan krijgen in de seizoensfinale. Kijkers weten vast nog wel hoe het eerste deel met een enorme cliffhanger werd afgesloten.

Het heeft er alle schijn van dat het tweede deel veel meer actie zal bevatten, daar de drie hoofdpersonages allen betrokken raken bij verschillende gevechten. Het belooft een groot en spectaculair afscheid te worden voor Henry Cavill als titelheld Geralt.

Einde van een tijdperk


Het was voor fans een hard gelag toen ze te horen kregen dat Cavill bij de serie zou vertrekken. Met zijn kennis van het bronmateriaal van The Witcher en zijn uitstekende vertolking van Geralt werd hij al gauw een publiekslieveling.



Kijk vanaf aanstaande donderdag naar de grote seizoensfinale van The Witcher op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen