search
Splinternieuw seizoen dramaserie vol romantiek schiet de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Splinternieuw seizoen dramaserie vol romantiek schiet de Netflix top 10 binnen

Het derde seizoen van 'Sweet Magnolias' staat direct in de Netflix top 10

Het derde seizoen van Sweet Magnolias is sinds kort te zien op Netflix. De serie scoort zeer goed en is gelijk in de top 10 van de meest bekeken series van de streamingsdienst beland.

Het was al weer even geleden maar het derde seizoen is dan eindelijk te zien op Netflix. Het gaat om 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten per stuk dus genoeg romantisch drama voor de fans.

Plot seizoen 3


In het nieuwe seizoen zien we Maddie niet alleen worstelen met zichzelf maar ook worstelen met de manier waarop ze haar vriend Cal kan helpen na de hevige vechtpartij bij Sullivan's. Helen staat voor moeilijke beslissingen met betrekking tot de mannen in haar leven. Ondertussen zoekt Dana Sue naar een manier om het geld van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar eigen familie te benadelen.

Net als de vorige seizoen biedt Sweet Magnolias weer de nodige levensechte scènes waarin woorden als liefde, gezelligheid en drama de boventoon voeren.

Cast


De cast bestaat uit JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley en Chris Klein. Sheryl J. Anderson heeft deze productie geregisseerd.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen