search
Herken je deze 'Yellowstone' sterren in 'Special Ops: Lioness'?
Series / Nieuws

Herken je deze 'Yellowstone' sterren in 'Special Ops: Lioness'?

Voor fans zijn er vele bekende gezichten te zien in de nieuwe serie.

Na lang wachten zijn inmiddels de eerste episodes van de nieuwe serie Special Ops: Lioness in première gegaan. De nieuwe actiethriller is de nieuwste productie uit het hoofd van Taylor Sheridan.

Sheridan heeft de laatste jaren flink naam gemaakt als schrijver, regisseur en producent. De films Sicario en Wind River zijn van hem afkomstig, alsook de serie Yellowstone en al haar spin-offs.

Yellowstone


Hoewel Lioness een heel andere serie is dan Yellowstone is er voor fans toch heel wat herkenbaars te zien. Er duiken namelijk een heleboel bekende gezichten uit Yellowstone op in de nieuwe serie.

Zo zien we Dave Annable terug als Neil, de echtgenoot van het hoofdpersonage. In Yellowstone speelde hij Lee Dutton. Daarnaast is ook James Jordan van de partij. In Yellowstone speelde hij Steve Hendon.

Prequel


Ook uit de prequel 1883 zien we een bekend gezicht terug. LaMonica Garrett, bekend als Tucker uit de prequel, is in Lioness de agent en voormalig sergeant Thomas.



De nieuwe serie is dus een feest der herkenning voor Yellowstone-fans. Special Ops: Lioness is later dit jaar in zijn geheel te bekijken op SkyShowtime.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen