search
'Penny' uit 'The Big Bang Theory' moest extra intieme scènes spelen met ex
Series / Nieuws

'Penny' uit 'The Big Bang Theory' moest extra intieme scènes spelen met ex

Nadat hun relatie in het echt was beëindigd, bedacht maker Chuck Lorre steeds meer bedscènes voor Penny en Leonard.

Kaley Cuoco onthulde recentelijk iets bijzonder over de intieme scènes tussen haar en haar tegenspeler Johnny Galecki in The Big Bang Theory.

In de Armchair Expert-podcast onthulde Kaley Cuoco dat ze ervan overtuigd is dat Chuck Lorre, de maker van The Big Bang Theory, het aantal intieme scènes tussen haar en Johnny Galecki opschroefde nadat hun echte relatie was beëindigd.

Relatie


Cuoco en Galecki hadden in het eerste seizoen van de opnames van de serie een relatie met elkaar maar gingen in goede harmonie uit elkaar.

Gelukkig bleven ze na de breuk vrienden en waren ze zelfs closer dan ooit tevoren. Hun personages bleven in de serie samen tot het einde. Cuoco gaf toe dat de situatie na hun breuk in het begin wat ongemakkelijk was. Ze herinnerde zich dat Chuck Lorre bezig was met het schrijven van afleveringen waarin hun personages plotseling continu samen sliepen.

Gewoon doorgaan


Het duo klaagde niet en volgde gewoon de instructies voor de scènes. Toen haar werd gevraagd of Chuck Lorre stiekem probeerde hen weer bij elkaar te brengen, dacht ze van niet en zei ze dat hij gewoon met hen aan het dollen was.

Best ongemakkelijk, het spelen van intieme scènes met je ex. Gelukkig hadden Cuoco en Galecki daar geen problemen mee anders had The Big Bang Theory heel anders afgelopen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen