search
Deze 'The Walking Dead'-acteur kreeg doodsbedreigingen van gestoorde fans
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead'-acteur kreeg doodsbedreigingen van gestoorde fans

Sommige mensen hebben moeite met het onderscheiden van fictie en de werkelijkheid...

The Walking Dead bevat een goede mix aan personages waar je van houdt en personages waar je een gruwelijke hekel aan hebt. Maar bij sommige fans gaan deze gevoelens zo ver dat ze niet alleen de personages haten, maar ook de acteurs die deze hebben geportretteerd.

Sommige acteurs van TWD werden geconfronteerd met deze donkere kant van bekend zijn. Een paar acteurs ontvingen zelfs doodsbedreigingen van fans, die moeite hadden om de acteurs te scheiden van hun personages op het scherm.

Father Gabriel


Seth Gilliam is een van de acteurs die bedreigd werd door fans van de serie. Gilliam staat bekend om zijn rol als Father Gabriel. Zijn personage nam al vroeg in de serie twijfelachtige beslissingen, wat leidde tot een golf van haat en doodsbedreigingen van fans.

Ondanks het feit dat het personage veranderde en de hoofdpersoon Rick steunde, konden sommige fans hem niet vergeven voor zijn eerdere daden. Gilliam deelde zijn ervaring met Entertainment Weekly en sprak zijn verbazing uit over de intensiteit van de reacties van de fans. Hij merkte op dat de bedreigingen voornamelijk afkomstig waren van een jonger publiek dat erg geïnvesteerd was in de serie.

Nog meer doodsbedreigingen


Maar Gilliam was niet de enige. Ook Josh McDermitt, die Eugene speelde, kreeg te maken met onaangename kritiek. Eugene's wisselende loyaliteit in de serie beviel de fans allesbehalve, wat leidde tot een lading aan haatdragende berichten en doodsbedreigingen op sociale media.De situatie werd zo erg dat McDermitt besloot al zijn grote sociale media-accounts te deactiveren. Ten slotte hebben we Keith Brooks, die het personage Dan speelde in de serie. Het personage van Brooks was in seizoen 4 betrokken bij een controversiële scène met Carl (Chandler Riggs), wat leidde tot een golf van haatmail en doodsbedreigingen.

Slechts een acteur


Brooks wees fans erop dat hij slechts een acteur was die een personage uitbeeldde en raadde hen aan zijn andere rollen te bekijken, om te zien dat hij niet het personage is dat hij speelde in The Walking Dead. Gelukkig gaf hij ook aan zich niet veel aan te trekken van de haat. Bekijk The Walking Dead op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen