search
'House of the Dragon' komt met verrassing: actrice gevonden die Jeyne Arryn moet spelen
Series / Nieuws

'House of the Dragon' komt met verrassing: actrice gevonden die Jeyne Arryn moet spelen

Ondanks stakingen in Hollywood gaan de opnames voor seizoen 2 van 'House of the Dragon' door.

De opnames voor het tweede seizoen van House of the Dragon gaan gewoon door, ondanks de grootschalige stakingen in Hollywood. Het zou dus zomaar kunnen dat de serie nog relatief snel op HBO Max verschijnt en dus niet tegen uitstel aanloopt.

De verwachting is dat we de belangrijkste gezichten weer terug zien. Denk dan aan Emma D'Arcy als Rhaenyra Targaryen, Olivia Cooke als Queen Alicent en uiteraard Matt Smith als Daemon Targaryen.

Nieuwe gezichten


Volgens Redanian Intelligence is actrice Amanda Collin aangetrokken om de rol van het personage Jeyne Arryn, Lady of the Eyrie, te spelen. Collin ken je mogelijk uit de scifi-serie Raised By Wolves, ook van HBO Max.

Abubakar Salim, ook bekend uit Raised By Wolves, zou eveneens zijn aangetrokken als Alyn of Hull. Eerder voegden Gayle Rankin (als Alys Rivers), Simon Russell Beale (als Ser Simon Strong) en Freddie Fox (als Ser Gwayne Hightower) zich bij de cast.

Seizoen 2


De opnames gaan dus vrolijk verder. Naar verwachting verschijnt het tweede seizoen daardoor in de zomer van 2024 op HBO Max. Het eerste seizoen vind je uiteraard ook op die streamingdienst, met tien afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen