'The Witcher'-ster Anya Chalotra is klaar voor een toekomst zonder Henry Cavill

De actrice heeft het volste vertrouwen in de vervanger van de monsterjager.

Glenn Walsh, 31-07-2023 11:55

Het was al langer in het nieuws; hoofdrolspeler Henry Cavill verlaat de The Witcher en wordt vervangen door acteur Liam Hemsworth. Tegenspeelster Anya Chalotra kijkt alvast met veel optimisme uit naar het volgende seizoen.
Chalotra speelt in The Witcher de rol van de knappe tovenares Yennefer of Vengerberg. Na vijf jaar samengewerkt te hebben met Cavill gaat ze hem wel missen. Ze geeft aan met veel bewondering naar zijn vertolking van Geralt te hebben gekeken.

Uitstekende chemie

Chalotra vertelt zelf: "Nee ik maak me geen zorgen. Hij [Hemsworth] gaat het fantastisch doen. Kijk, we hebben vijf jaar samen deze reis gemaakt en ik ben erg blij met Henry. Maar er komt een punt dat het voorbij is."

Ze vervolgt: "Zijn vertolking van Geralt was echt fantastisch. We hadden zo'n leuke tijd samen. Maar het toevoegen van nieuwe mensen op dit avontuur op dit punt is ook zo gaaf. De liefde tussen Geralt en Yennefer, die blijft."

Nog even wachten op Hemsworth

Nu heeft The Witcher sowieso wat tijd nodig om een seizoen te produceren, alleen lijkt het erop dat seizoen vier langer op zich laat wachten dan verwacht. De grootste factor voor de vertragingen zijn alle stakingen die momenteel in Hollywood plaatsvinden.


Kijk alle drie de seizoenen van The Witcher op Netflix.

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Anya Chalotra, Liam Hemsworth, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader