Henry Cavill verlaat 'The Witcher' met een historisch lage score op Rotten Tomatoes

Fans haten seizoen 3 van The Witcher en geven dan ook de laagste score ooit op Rotten Tomatoes.

Adrienne Koolen, 02-08-2023 14:15

Fans zijn nog steeds verdrietig over het vertrek van Henry Cavill uit The Witcher. Ze hebben de laatste beelden met hun favoriete acteur dan ook verslonden, maar ze blijken er niet heel enthousiast over te zijn.
De kijkcijfers van seizoen 3 van The Witcher hebben namelijk een dieptepunt behaald voor de serie. Zowel het eerste deel van seizoen 3 als het tweede deel hebben verbazingwekkend lage scores.

De laagste scores ooit

Het eerste deel van seizoen 3 kreeg een relatief lage score van maar 49% op Rotten Tomatoes. Dit was al een dieptepunt voor de serie, maar nog niets vergeleken met de score van deel 2.


Enkele dagen na de première van deel 2 was ook de publieksscore van de laatste afleveringen bekend. De laatste momenten met Henry Cavill als Geralt scoorden een magere 22%.

Critici zijn enthousiaster

Deze scores betekenen echter niet dat seizoen 3 slecht was, want critici hebben The Witcher wel een positieve score gegeven. Zij maken het dieptepunt een beetje beter met een sterke 77%.

Bekijk hieronder de trailer voor seizoen 3 deel 2 en stream The Witcher op Netflix.

Lees meer over: The Witcher, Blood Origin, Eile, Fjall, Geralt, Ciri, Liam Hemsworth, Henry Cavill, Lauren Smidt Hissrich, Frances Pooley, Mahesh Jadu, Bart Edwards

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in