search
Verrassing! 'The Wheel of Time' seizoen 2 preview op Prime Video te bekijken

Verrassing! 'The Wheel of Time' seizoen 2 preview op Prime Video te bekijken

Prime Video geeft de fans een voorproefje met de eerste scène uit aflevering 1.

Valeria Milić
Prime Video geeft hiermee een cadeautje aan de fans. De scène is te bekijken op Prime Video zelf, en wel aan het einde van aflevering 8 van het eerste seizoen. Deze start rond 54:30.

Deze bijzondere aanpak verwijst naar de boeken van Robert Jordan, waar aan het einde immers een fragment van het volgende boek te lezen was. Liefhebbers zullen de scène direct herkennen: het is de proloog uit het tweede boek, De Grote Jacht, getiteld In de Schaduw.

Tweede en derde boek


De verwachting is dat het nieuwste seizoen naast De Grote Jacht ook een deel van De Herrezen Draak zal verfilmen. In de synopsis valt het volgende te lezen: "Rand al'Thor (Josha Stradowski) leert dat hij de Herrezen Draak is, een gevaarlijk figuur voorbestemd om de wereld te redden, dan wel om haar te vernietigen".

"Het Rad des Tijds draait, en de Laatste Slag nadert. Hoewel Rand meende dat hij de Duistere had verslagen, blijkt dit niet het geval. Nieuwe gevaren naderen, en Rand zal kracht in zichzelf moeten vinden, in het Licht, of in de Duisternis".

Kijk The Wheel of Time seizoen 2 vanaf 1 september op Prime Video. De nieuwste teaser start zoals gezegd rond 54:30 van seizoen 1, aflevering 8.
Aanbevolen artikelen