search
'The Mandalorian': van klein scherm naar bioscoop voor seizoen 4?
Series / Nieuws

'The Mandalorian': van klein scherm naar bioscoop voor seizoen 4?

Er speelt een hoop in Hollywood en vanwege alle onzekerheden wordt er nu gedacht aan een film.

Het gebeurt wel vaker dat van series films worden gemaakt, en andersom. Het plan is er nu om het razendpopulaire The Mandalorian terug te laten komen met een bioscoopfilm in plaats van een vierde seizoen.

De lijnen tussen lineaire tv, aanbod van streamingdiensten en bioscoopfilms worden tegenwoordig steeds vager. Daar komt ook nog eens bij dat producenten wegens alle stakingen in Hollywood totaal geen garanties kunnen geven.

Komt de film iets eerder?


Bronnen in Hollywood geven aan dat Lucasfilm erover nadenkt om direct een bioscoopfilm te maken van het restant van The Mandalorian. Makers Dave Filoni en Jon Favreau zouden sowieso nog twee seizoenen maken, maar daar kan zomaar verandering in komen.

De laatste twee seizoenen zouden een opzet moeten maken voor een toekomstige Mandalorian-bioscoopfilm. Maar vanwege alle onzekerheden lijkt het er op dat de film wat eerder verschijnt dan verwacht.

Mogelijk nieuw Rey-verhaal


Een ander element wat meespeelt is dat de producenten meer ruimte willen maken voor een verhaal over Rey Skywalker en haar avontuur om een nieuwe orde van Jedi te creëren. Voorlopig gaat de toekomst van The Mandalorian gehuld in een hoop onzekerheid.



Kijk desalniettemin alle afleveringen van The Mandalorian op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen