'The Wheel of Time' onthult opnieuw gecast hoofdpersonage via opvallende poster

Prime Video hintte eerder op een nieuwe trailer, maar plaatst eerst een nieuwe poster.

Valeria Milić, 13-07-2023 23:36

Prime Videos The Wheel of Time gaat binnenkort van start. In de aanloop hiernaartoe is op het officiële Twitter-account een vette poster geplaatst. Hierop zijn de vertrouwde gezichten te zien, op een personage na.
De poster is hier te bewonderen. Naast Rosamund Pike als Moiraine zien we de overige bekende gezichten, tevens zien we wie Mat Cauthon vanaf nu zal spelen.

Geen officieel bericht

De dorpsgokker werd in Seizoen 1 neergezet door Barney Harris. Voor de première van het eerste seizoen bleek Harris echter vertrokken. Niettegenstaande speculatie over Harris' vertrek is er nooit officieel uitspraak over gedaan.

Op de poster zien we de acteur Dónal Finn die vanaf nu de rol van Mat neer zal zetten. Gezien de populariteit van de serie heeft Prime Video deze nu al vernieuwd met een derde seizoen. Eerder berichtte schrijver Rafe Judkins aan Deadline dat de makers hopen op acht seizoenen om het verhaal goed te vertellen. Dit betekent dat we ruim de tijd zullen krijgen om 'de nieuwe Mat' te leren kennen in het langverwachte nieuwste seizoen.

Kijk The Wheel of Time seizoen 2 vanaf 1 september op Prime Video.
Lees meer over: the wheel of time, rosamund pike, daniel henney, josha stradowski, robert jordan, donal finn, barney harris

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in