search
Verlaat deze actrice binnenkort 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Verlaat deze actrice binnenkort 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Is dit het laatste seizoen van 'Strange New Worlds' waarin Jess Bush als Nurse Chapel te zien is?

Nina Beerendonk
Een nieuwe kans voor Nurse Christine Chapel in Strange New Worlds zou kunnen betekenen dat actrice Jess Bush de rol aan het einde van seizoen 2 verlaat. Maar is dat ook echt het geval?

Aan het begin van de musicalaflevering "Subspace Rhapsody", krijgt Chapel de kans om te studeren bij dokter Roger Korby aan de Fellowship of Archaeological Medicine. De plaatsing vereist dat Chapel de USS Enterprise verlaat, waardoor haar romantische relatie met Spock (Ethan Peck) in gevaar komt.

Tijdelijk


Door het Star Trek-canon weten we dat Christine en Spock niet bij elkaar zullen blijven, maar het is ook vastgesteld dat Nurse Chapel in de toekomst nog steeds een plek heeft op de USS Enterprise. Als de toekomst van Nurse Hierdoor is het duidelijk dat het vertrek van het personage slechts tijdelijk zal zijn.

Er is nog maar één aflevering te gaan in seizoen 2, en seizoen 3 is vertraagd door de stakingen. Dit kan ervoor zorgen dat er een aanzienlijke tijdsprong zal zijn tussen de twee seizoenen, wat betekent dat Chapel tijdens de eerste aflevering alweer aan boord van de Enterprise zou kunnen zijn.

Fulltime castlid


Als Dr. Joseph M'Benga (Babs Olusanmokun) aftreedt als Chief Medical Officer van de Enterprise, zal Chapel blijven samenwerken met Spock en Dr. Leonard "Bones" McCoy (DeForest Kelley). Dit betekent dat Jess Bush de serie niet verlaat.Wanneer seizoen 3 de productie hervat, zal Jess Bush nog steeds een fulltime castlid zijn. Fans hoeven zich dus geen zorgen te maken! Bekijk Strange New Worlds op SkyShowtime.Aanbevolen artikelen