search
Goed nieuws voor 'Yellowjackets'-fans in seizoen 3
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Yellowjackets'-fans in seizoen 3

Al twee seizoenen lang zitten de kijkers erop te wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel het derde seizoen van Yellowjackets momenteel stil ligt vanwege de stakingen in Hollywood, heeft regisseur en producer Karyn Kusama alvast een aantal details onthuld. Waaronder het feit dat we eindelijk gaan zien hoe het voetbalteam uit de jungle gered wordt.

In een recent interview met Variety onthulde Kusama dat het derde seizoen van de serie zal gaan over wat er is gebeurd toen de Yellowjackets terugkeerden naar de beschaving, iets dat heel kort werd getoond in seizoen 2.

Normale wereld


"Ik heb hier zoveel zin in. Het concept van die onmiddellijke nasleep van terugkeer in de normale wereld, voor mij is dat een heel seizoen aan materiaal. En het feit dat dit zo'n lang spel is waar elk van deze personages mee te maken heeft, als het gaat om de heroriëntatie naar wat het ook is dat de normaliteit hoort te zijn".

"Ik weet zeker dat we zullen leren dat hun normaal heel anders is dan ons normaal... Er is veel dat moet worden uitgezocht tussen seizoen 2 en seizoen 3", voegt de regisseur toe.

Seizoen 3


Yellowjackets werd al lang voordat seizoen 2 zelfs maar in première ging verlengd voor een derde seizoen. Dit kwam vooral doordat de serie herhaaldelijk records voor Showtime heeft gebroken.



Slechts enkele weken nadat seizoen 2 was uitgezonden, onthulde co-creator Ashley Lyle via social media dat er ergens tussen seizoen 2 en seizoen 3 een bonusaflevering zal verschijnen, hoewel een releasedatum daarvoor nog moet worden vastgesteld. Bekijk Yellowjackets op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen