De bonusaflevering van 'Yellowjackets' seizoen 2 komt er nu echt aan!

Veel fans speculeerden al een hele tijd over de bonusaflevering, maar nu heeft Ashley Lyle het nieuws officieel bevestigd.

Nienke Sterken, 03-06-2023 11:12

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Ashley Lyle, mede-bedenker van de serie Yellowjackets, heeft op Twitter de theorie van fans bevestigd dat er een bonusaflevering van seizoen 2 zal komen.
De finale van seizoen 2 is pas net uitgezonden en eindigde met de plotselinge dood van een belangrijk personage. Logischerwijs zou het verhaal bij de cliffhanger worden opgepakt in seizoen 3, maar misschien kunnen we al eerder ontdekken wat er gaat gebeuren.

Extra aflevering

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat er nog meer beeldmateriaal bestond van seizoen 2 dat nog niet was uitgezonden. Veel fans hoopten daarom dat er een bonusaflevering zou komen.

En goed nieuws! Ashley Lyle heeft nu op twitter bevestigd dat er inderdaad een bonusaflevering van seizoen 2 aankomt. Bekijk de tweet hieronder:Tweet

Lyle reageerde op een kijker die zich afvroeg of de bonusaflevering op 2 juni zou worden uitgebracht, omdat alle afleveringen van het tweede seizoen van Yellowjackets standaard vanaf vrijdag te streamen waren.

In haar antwoord bevestigt Lyle dat een bonusaflevering zeker op de planning staat, maar ze geeft verder geen specifieke details over wanneer we de aflevering kunnen verwachten.


Kijk tot die tijd alle afleveringen van Yellowjackets terug op SkyShowtime.
Lees meer over: Yellowjackets, Askley Lyle, Twitter, bonusaflevering, SkyShowtime

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie